El futur del treball en la societat postpandèmica: nous entorns, nous lideratges – 3ª edición del ciclo “Construint Xarxa”.

En què ens beneficia la irrupció de les noves tecnologies i en què ens complica la vida? Com es gestionaran els equips amb les noves fórmules de treball? L’oficina encara és un espai de relació professional i de creació? El teletreball és sinònim de flexibilitat i conciliació o, per contra, no té horaris? El virus de la COVID-19 ha generat una important crisi sanitària, econòmica i social a la nostra societat. En una època de canvis constants, la incertesa ens obliga a buscar a diari maneres d’adaptar-nos a les noves circumstàncies.

Les transformacions també afecten el món laboral. Com a resultat, empreses i organitzacions han d’adoptar nous hàbits de treball a uns ritmes molt accelerats. Hàbits que amb el pas dels mesos estan prenent molta força i s’estan arribant a consolidar. Serà que el teletreball ha arribat per quedar-se?

En paral·lel, el perfil del líder de l’organització també viu una transformació. El nou directiu vetlla més que mai per la creació d’organitzacions més col·laboratives que permetin l’empoderament de tots els treballadors.

Com serà el futur del treball de la societat postpandèmica i com els seus actors principals estan afrontant aquesta transició són algunes de les qüestions que tractarem a la conferència “El futur del treball en la societat postpandèmica: nous entorns, nous lideratges”. La trobada se celebrarà virtualment el dimecres 17 de febrer a les 10 hores.

Totes aquestes reflexions les compartirem amb dos experts de reconegut prestigi com són Anna Gener, presidenta i CEO de l’empresa de consultoria immobiliària Savills Aguirre Newman Barcelona, i Eduardo Conde, soci de la firma líder a Espanya en cerca i avaluació de talent directiu, Seeliger y Conde. La trobada serà moderada per Mariola Dinarès, periodista, directora i presentadora del programa “Popap” de Catalunya Ràdio.

Aquesta conferència és la tercera que conforma el cicle de trobades “Construint xarxa” que, inaugurat el passat mes de juliol, neix com un espai de debat i reflexió al voltant de qüestions d’àmbit social i econòmic on la tecnologia té un paper destacat.


10:00 – 10:05
Benvinguda i introducció de la tercera conferència del cicle “Construint xarxa”
Mariola Dinarès, directora i presentadora del programa “Popap” de Catalunya Ràdio

10:05 – 10:15
Conferència sobre com ha afectat al sector immobiliari la pandèmia i el canvi que aquesta suposarà en el futur model d’oficines
Anna Gener, presidenta i CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona

10:15 – 10:25
Conferència sobre els nous lideratges en l’àmbit laboral i la transformació de les organitzacions en entorns més col·laboratius
Eduardo Conde, soci de Seeliger y Conde

10:25 – 10:55
Diàleg entre els ponents i torn obert de preguntes per part dels assistents
Moderació per part de Mariola Dinarès

10:55 – 11:00

Conclusions i tancament de l’acte
Joan Planella, ORACLE Regional Sales Lead MED & Barcelona Office Director

Enregistra’t aquí